به گزارش خبرنگار مهر، سهیل مهاجری صبح شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: این طرح در برخی مراتع استان و پس از کارشناسی عرصه و دعوت همگانی از سوی این اداره و سازمانهای مردم نهاد صورت گرفته است.
وی افزود: همکاران ما در منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستانهای دشتستان، دشتی، تنگستان، گناوه و عسلویه همکاری خوبی در این طرح ملی با دوستداران طبیعت داشتند و به همراه این عزیزان در اجرای طرح جنگلانه حضور داشتند.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهر هدف از اجرای این طرح را نهادینه کردن فرهنگ حفظ و توسعه عرصههای منابع طبیعی و محیط زیست دانست و اظهار کرد: برای اجرای این طرح از بذرهای مختلفی مانند بادام کوهی وکنار استفاده شده است.
وی ادامه داد: دوستداران طبیعت با همکاری منابع طبیعی در مراتع شهرستان گناوه با کشت گیاهان دارویی وبذر کنار به استقبال این طرح رفتند و درعسلویه نیز کهور ایرانی کاشته شد.
مهاجری با اشاره به شهرهای کوچک تر استان مانند دلوار و بوشکان نیز گفت:به دنبال اجرای طرح ملی جنگلانه در مناطق ساحلی شهردلوار شاهد کشت نهال "حرا" بودیم و در منطقه بوشکان همکاران ما به کاشت بذر بادام کوهی و کنار اهتمام ورزیدند.
وی گفت: در راستای طرح ملی جنگلانه تا کنون بیش از ۱۵ هکتار بذرکاری و کاشت «حرا» در سطح عرصه های منابع طبیعی استان شاهد بودیم و این طرح در دو روز آینده نیز ادامه خواهد داشت.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهر افزود: اجرای این طرح در مراتع استان بوشهر، در نهایت باعث اصلاح پوشش گیاهی مراتع خواهد شد و شاهد رشد و تقویت پوشش گیاهی بومی هر منطقه وشهرستان های استان خواهیم بود.
وی از تمامی جوامع محلی و مرتعداران و همچنین دوستداران طبیعت که در اجرای این طرح در کنار منابع طبیعی بودند تقدیر و تشکر کرد و اظهار داشت: به واسطه حضور در مراتع و کوهستان ها شخصا شاهد شوق و علاقه انجمنهای دوستدار طبیعت به این طرح ملی بودم و اقدام آنها بسیار ارزنده وقابل تحسین است.
به گزارش خبرنگار مهر، طرح ملی جنگلانه از سه سال گذشته تاکنون در آذرماه با کاشت بذر گونه های جنگلی در عرصه های منابع طبیعی با همکاری سازمان های مردم نهاد و همچنین راهبری اداره آموزش این اداره در سراسر کشور اجرا می شود.
نظر شما